perjantai 22. tammikuuta 2016

Toipilaat 2

Aamulla tuli taasen neljän aikaan herättyä. Eddie ja Rudi oli viekussa nukkumassa. Rudille taasen ensimmäisenä laitettiin puku päälle kunnolla ja tietty siinä samalla haavan tarkistaminen, että kaikki on kunnossa. Rudi ei ollu moksiskaan, kehräsi vaan ja nautti saamastaan huomiosta.

Mutta Patea ei näkynyt missään. Eiliseltä oli vielä kauhea huoli kun tyttö vaan istua nököttää, eikä oikein reagoin mihinkään, mitä ny vähän kattoo mitä ympärillä tapahtuu. Aamupäivällä sitten luovutin ja soitin eläinlääkärille, et mitäs ny tehdään ku Patella ei olo hellitä ollenkaan. Istuu nököttää vaan ja välillä vaihtaa pikkasen paikkaa.


Onneksi hoitokonsti oli helppo ja nopea toteuttaa: puku pois päältä valvotuissa olosuhteissa. Ja tadaa, niin sai tyttö virtaa itseensä! Ensin pestiin turkki ja vähän palvelijan sormia myös, sillä sormet oli haavat päällä koko pesutoimen ajan. Sitten ihan pienet nokoset kunnes Eddie tuli viereen leikkimään. Siinä vaiheessa kun Pate meni intopiukassa leikkimään Eddien kanssa totesin, ettei likalla mitään lamaannuttavia kipuja ole. Se on vaan tuo puku mikä ottaa  niin maan perustellisesti pattiin. Valitettavasti sitä kuitenkin joutuu käyttämään aina kun ei olla vieressä vahtimassa.

Pienen vapauden jälkeen Pate pysty meneen jo ihan pötkölle lepäämään nallen syykkyyn.


Illalla Rudi ja Pate katteli Eddien touhuja. Ja oottivat luvattua vapautta puvusta.


Ja sama kaava toteutu mitä Patella päivällä; ensin pesu ja sitten innolla leikkimään.


Eddien tapa leikkiä tuolla pallopussilla oli liian rajua Paten mieleen, joten pallorata voitti.


Rudi yritti kovin saada kiinni juonesta.


Kunnes Eddie pisti homman ihan mukkelimakkelis.


Ensi yönä tässä talossa nukutaan jo rauhallisin mielin! Tosin herätys kuuden paikkeilla, jotta saadaan annettua tulehduskipulääke 24h rajoissa.

2 kommenttia:

  1. On se kumma ku tytöt ei ymmärrä tyylikkyyden päälle: niin superupee turkoosi body päällä! Ihan suoraan catwalkilta!

    VastaaPoista
  2. Niinpä, paitsi ettei nää catit walkkaa bodyt päällä

    VastaaPoista